Over Netbasics

Netbasics BV is een ICT dienstverlener die al sinds 1996 oplossingen ontwikkelt voor de zorg. Dankzij onze jarenlange ervaring en een duidelijke visie op de doorlopende veranderingen in de zorg, kunnen we software oplossingen realiseren die de processen bij zorginstellingen efficiënter maken en verbeteren. Dit is onze missie. Omdat we zelf met één been in de zorg staan, is de software ook eenvoudig en toegankelijk voor de gebruiker. We weten hoe belangrijk dit is.

De slogan ‘Making IT simple’ is kort en krachtig de vertaling van deze visie en missie.

Ziekenhuis Gelderse Vallei over e-Zorgpad

Ziekenhuis Gelderse Vallei is een groot algemeen ziekenhuis met een belangrijke functie in de uitgestrekte regio van de Gelderse Vallei. Met spreekuurcentra in Barneveld en Veenendaal en een polikliniek in Wageningen brengt zij de zorg dichtbij de patiënten.

Voordat het VIPP Project bestond was binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei de visie al helder dat nieuwe technologie een belangrijk onderdeel van het zorgproces moest worden. Dankzij digitalisering van zorgpaden met slimme software, zou het mogelijk worden om de patiënt beter te betrekken bij het eigen zorgproces, meer gemak te bieden en de zorg effectiever te maken. Samen met Netbasics, maar zeker ook samen met de patiënten van Ziekenhuis Gelderse Vallei, is e-Zorgpad ontwikkeld. Een softwarepakket wat de zorgpaden binnen zorginstellingen voor een groot gedeelte digitaliseert. De doelstellingen waren helder bij de start. Verbeter de kwaliteit van de patiëntenzorg door de patiënt direct te betrekken bij het zorgproces en maak deze zorgprocessen efficiënter door het gericht inzetten van nieuwe technologieën. Na 5 jaar ontwikkelingstijd en een gefaseerde invoering van e-Zorgpad binnen het ziekenhuis, blijkt dat dat de doelstellingen gehaald worden en patiënten en zorgverleners e-Zorgpad waarderen.

Ziekenhuis Gelderse Vallei over e-Zorgpad